Connect-total-services-evenementen-organisatie-totale-service
Bij het organiseren van evenementen komt veel kijken

Zo is het inzetten van de juiste mensen op de juiste plaatsen van belang

Slide-Connect-Total-Services
Slide-Connect-Total-Services
Slide-Connect-Total-Services
Slide-Connect-Total-Services
Evenementen

Evenementen personeel van Connect Total Services is tijdelijk en flexibel inzetbaar

Bij het organiseren van evenementen komt veel kijken. Zo is het inzetten van de juiste mensen op de juiste plaatsen van belang. Schoonmakers, verkeersregelaars, barpersoneel ect. Voor evenementen heeft u waarschijnlijk liever geen vast personeel in dienst. Connect kan u voorzien van tijdelijk en flexibel personeel! Het verzorgen van dranken, het schoon houden van de toiletten, het controleren van de tickets bij de ingang, wij kunnen voor vrijwel alle aspecten van een evenement ingehuurd worden. Graag zorgen wij voor de perfecte samenhang zodat uw evenement soepeltjes verloopt.

Wij bieden u ambitieuze en hardwerkende medewerkers voor uw evenement

Een festival, een concert, de opening van uw bedrijf of de lancering van een nieuw product. Allemaal evenementen waarbij ervaren personeel nodig is. Wij bieden zeer snel ambitieuze en hardwerkende medewerkers die u op een enthousiaste wijze een helpende hand bieden. Ons personeel is gewend om snel te kunnen schakelen en zijn flexibel inzetbaar. Goed personeel is het verlengstuk van een succesvol evenement. Wij weten als geen ander wat daar voor nodig is.

Connect Total Services logo
Connect Total Services
Slide-Connect-Total-Services

Copyright © 2024 Connect Total Services | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl

Terugbel verzoek