Connect-total-services-evenementen-organisatie-totale-service
Connect Total Services - uw evenement geheel verzorgd

1 bedrijf, 1 oplossing

Connect-total-services-organisatie-voor-evenementen-beveiliging-toegangscontrole-inhuren-van-personeel
Connect Total Services - uw evenement geheel verzorgd

1 bedrijf, 1 oplossing

Slide-Connect-Total-Services
Slide-Connect-Total-Services
Slide-Connect-Total-Services
Slide-Connect-Total-Services
portofoons verhuren Tekst

Portofoons huren voor een evenement, zodat u goed bereikbaar bent  

Goede communicatie op evenementen  

De organisatie van een evenement vraagt om veel inzet. Het sanitair is geregeld, de beveiligers weten wat ze moeten doen en het bar personeel staat paraat. Wat overblijft is het regelen van goede communicatie tijdens het evenement. Hier valt en staat alles mee. Maar hoe regelt u dat op een druk bezet evenement? Dat kan door het huren van professionele portofoons van Connect Total Services. Zo kan iedereen met elkaar in contact blijven en verloopt de feestelijke gebeurtenis helemaal naar wens. Snelle communicatie is onmisbaar om direct in te kunnen spelen op de activiteiten van het moment.  

Portofoons huren voor evenement  

Portofoons huren is kan samen met andere diensten die wij leveren om van uw evenement een succes te maken. U kunt er ook voor kiezen om alleen de portofoons bij ons te huren voor een feestelijk gebeuren. Als u kiest voor het huren van portofoons, dan worden deze standaard geleverd met alle benodigdheden, zoals:  

  • Opladers  
  • Oortjes  

De portofoons hebben een goed bereik, een betrouwbare accu en u maakt gebruik van een aparte zender. Op deze manier wordt een optimale bereikbaarheid gegarandeerd.  

Gebruik portofoon bij festival  

De huur van een portofoon kan al tijdens het opbouwen van het evenement. Er wordt immers op meerdere plekken gewerkt en snel overleg is dan wenselijk. Zo kan de EHBO-er snel hulp inschakelen met de portofoon, is snel overleg mogelijk met anderen en kan elke calamiteit direct worden doorgegeven. Een tekort aan drankjes en versnaperingen is snel opgelost door via de portofoon een nieuwe levering te vragen.  

Neem contact op met Connect Total Services  

Wilt u gebruikmaken van het huren van portofoons? Vult u dan het contactformulier in en kom met ons in contact. We helpen u graag door met portofoons uw evenement tot een succes te maken.  

Connect Total Services logo
Connect Total Services
Slide-Connect-Total-Services

Copyright © 2024 Connect Total Services | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl

Terugbel verzoek