Connect-total-services-evenementen-organisatie-totale-service
Connect Total Services - uw evenement geheel verzorgd

1 bedrijf, 1 oplossing

Connect-total-services-organisatie-voor-evenementen-beveiliging-toegangscontrole-inhuren-van-personeel
Connect Total Services - uw evenement geheel verzorgd

1 bedrijf, 1 oplossing

Slide-Connect-Total-Services
Slide-Connect-Total-Services
Slide-Connect-Total-Services
Slide-Connect-Total-Services
Informatie

Connect Total Services ontstaan vanuit ons beveiligingsbedrijf

Connect Total Services, de naam verraadt het al een beetje: totale service voor uw evenement. Bent u benieuwd hoe ons bedrijf is ontstaan? Dit vertellen wij u graag. De oorsprong van Connect Total Services ligt bij ons beveiligingsbedrijf. In 2005 zijn wij gestart met Connect Beveiliging B.V. en uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf op het gebied van beveiligen. Naast het beveiligen van bijvoorbeeld winkels of horeca ondernemingen vindt u ons ook regelmatig terug op evenementen. Tijdens het organiseren van beveiliging voor evenementen kregen wij steeds vaker de vraag of wij de gehele organisatie konden verzorgen. De vraag van onze opdrachtgevers was duidelijk: een compleet pakket voor evenementen op één adres, van beveiliging tot verkeersregelaars, barpersoneel en zelfs brandwacht. Het plan voor Connect Total Services kwam op tafel en kreeg steeds meer vorm. En het eindresultaat mag er zijn: één bedrijf die uw evenement compleet verzorgd van A tot Z!

Uw evenement geheel verzorgd door Connect Total Services

Er komt veel kijken bij het organiseren van evenementen, en het is belangrijk dat het goed gebeurt. Het laatste wat u wilt is een half georganiseerd evenement waarbij niet aan alle onderdelen is gedacht. Omdat onze oorsprong ligt bij beveiliging zijn we alert en weten we waar we op moeten letten. Wij zorgen voor flexibel en ervaren personeel, die ingezet worden op de juiste plaatsen. Ons personeel staat voor kwaliteit, gastvrijheid en zijn een verlengstuk van een succesvol evenement. U wilt toch ook schone toiletten, gekoelde dranken en dat uw gasten zich welkom en veilig voelen op uw evenement? Ons personeel regelt het voor u! En waar uw evenement stopt gaan wij nog even door. Wij houden niet alleen het terrein schoon tijdens uw evenement maar verzorgen ook de eindschoonmaak. Van begin tot eind verzorgen wij alles tot in de puntjes.

Het organiseren van een evenement is feest!

Een evenement organiseren is voor ons een feest! Inmiddels hebben we al ons steentje bijgedragen bij het organiseren van diverse grote evenementen en festivals. Wilt u ook verzekerd zijn van professioneel en ervaren personeel? Personeel die met plezier werkt op uw evenement en écht weten wat gastvrijheid inhoud? Wij hebben ze in huis en ze staan te trappelen om op uw evenement aan de slag te gaan! Geniet van uw eigen evenement en gasten, wij regelen de rest voor u. Laat het organiseren van uw evenement ook een feest zijn voor u en schakel Connect Total Services in.

Bar Personeel - Connect Total Services Beveiliging - Connect Total Services Bar personeel - Connect Total Services 

Connect Total Services logo
Connect Total Services
Slide-Connect-Total-Services

Copyright © 2024 Connect Total Services | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl

Terugbel verzoek