Connect-Total-Services-inhuren-van-flexibel-en-professioneel-Winkelpersoneel
Tijdelijke onderbezetting van uw winkelpersoneel?

Wij kunnen op korte termijn in uw wensen voorzien met geschikt personeel. 

Slide-Connect-Total-Services
Slide-Connect-Total-Services
Slide-Connect-Total-Services
Slide-Connect-Total-Services
Winkelpersoneel

Winkelpersoneel flexibel inzetbaar of voor vaste dagen

Tijdelijke onderbezetting van uw winkelpersoneel? Op zoek naar tijdelijke of lange ondersteuning in uw winkel? Afhankelijk van uw wensen bieden wij personeel dat flexibel inzetbaar is of voor vaste dagen. Wij kunnen op korte termijn in uw wensen voorzien met geschikt personeel. Mensen met de juiste ervaring, passend in uw winkel die nauwelijks ingewerkt hoeven te worden. Zij zorgen voor de verkoop van uw producten, het helpen van uw klanten en het netjes houden van de winkel.

U mag van ons winkelpersoneel spontaniteit, positieve houding en inspelen op commerciële kansen verwachten

Een eerste indruk van uw klanten van de winkel begint met het juiste ontvangst. Zowel de vriendelijkheid, uitstraling als kwaliteit staat hierbij centraal. Ons team is geselecteerd op de eigenschappen die hiervoor nodig zijn. Een positieve houding, spontaniteit en inspelen op elke commerciële kans. Door onze kennis, ervaring en vele tevreden klanten kunt u bij ons vertrouwen op uitstekend winkelpersoneel!

Connect Total Services logo
Connect Total Services
Slide-Connect-Total-Services

Copyright © 2024 Connect Total Services | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl

Terugbel verzoek