Connect-Total-Services-evenementen-organisatie-evenementenschoonmaak-schoonmaak-voor-tijdens-en-na-het-evenement
Als het gaat om evenementenschoonmaak zijn wij dé aangewezen partij!

Connect beschikt over een team flexibel inzetbare evenementenschoonmakers die zowel voor als tijdens en na een evenement inzetbaar zijn

Slide-Connect-Total-Services
Slide-Connect-Total-Services
Slide-Connect-Total-Services
Slide-Connect-Total-Services
Schoonmaak

Schoonmaak voor, tijdens en na uw evenement

Tijdens evenementen wilt u uw gasten voorzien van een schone omgeving. Als het gaat om evenementenschoonmaak zijn wij dé aangewezen partij! Connect beschikt over een team flexibel inzetbare evenementenschoonmakers die zowel voor als tijdens en na een evenement inzetbaar zijn. Al vele jaren hebben wij ervaring met het schoonhouden en maken van terreinen tijdens verschillende soorten evenementen. Ons team beschikt over kennis, expertise en de benodigde flexibiliteit waardoor wij iedereen op de juiste wijze van dienst kunnen zijn. Van grote meerdaagse festivals tot kleine concerten, wij bieden het juiste personeel.

Connect Total Service biedt een totaalpakket voor evenementenschoonmaak

Een druk bezocht event zorgt vaak voor veel afval en rommel. Wie maakt de locatie weer schoon en ruimt het afval op? Daar kunt u ons voor inhuren. Wij zijn uw totaalpartner met het leveren van personeel voor evenementenreiniging. Dit kunnen wij verzorgen in drie verschillende fasen:

  • Vooraf reiniging
  • Reiniging tijdens het evenement
  • Eindschoonmaak

De schoonmaak voor uw evenement start met een planning geheel naar uw wensen opgesteld 

Voordat het evenement begint maakt ons team het terrein schoon en netjes. Hierbij valt te denken aan de aanlooproute, de parkeerplaats en de locatie zelf. Ook tijdens het evenement voorkomen we dat er veel afval op de grond blijft liggen. Direct na afloop zorgen we ervoor dat het terrein er weer net zo netjes uitziet als daarvoor. Alles volgens een vooraf overeengekomen planning naar wens.

Connect Total Services logo
Connect Total Services
Slide-Connect-Total-Services

Copyright © 2024 Connect Total Services | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl

Terugbel verzoek