Sanitair-Connect-Total-Services
Personeel inhuren voor het regelmatig schoonmaken en toezicht houden op de toiletruimtes?

Toiletdames van Connect zorgen er, gedurende het evenement, voor dat de toiletten netjes en schoon blijven.

Slide-Connect-Total-Services
Slide-Connect-Total-Services
Slide-Connect-Total-Services
Slide-Connect-Total-Services
Sanitair

Sanitair personeel inhuren

Personeel inhuren voor het regelmatig schoonmaken en toezicht houden op de toiletruimtes? Toiletdames van Connect zorgen er gedurende het evenement, voor dat de toiletten netjes en schoon blijven. Ook zorgen ze ervoor dat toiletpapier, zeepjes ect. regelmatig aangevuld worden zodat uw bezoekers niet zonder komen te zitten. Zonder het inzetten van toiletdames zullen de toiletten tijdens het evenement al snel vies en rommelig worden. Daarnaast kunnen ze indien wenselijk, een vergoeding vragen voor het toiletgebruik aan uw gasten. Kortom, graag verzorgen wij alles rond uw toiletvoorzieningen zodat u zich nergens zorgen om hoeft te maken.

Onze ervaren evenementen medewerkers zorgen voor een schoon en fris toilet

Vriendelijk en gastvrij ontvangen worden, ook op het toilet? Daar kunnen wij voor zorgen. Onze ervaren evenementen medewerkers zijn flexibel inzetbaar op zowel grote als kleine evenementen. Professioneel, ervaren en meedenkend. Dat is waar wij voor staan. In samenwerking met u stellen wij de behoefte aan het soort en de hoeveelheid toiletmedewerkers vast. Wij doen er alles aan om uw evenement goed te laten verlopen, van een prettige binnenkomt tot aan een schoon toiletbezoekje.

Connect Total Services logo
Connect Total Services
Slide-Connect-Total-Services

Copyright © 2024 Connect Total Services | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl

Terugbel verzoek