Connect-Total-Services-Toegangscontrole
Toegangscontrole tijdens een feest uit handen geven?

Dat vraagt om een professionele aanpak! Connect is een allround bedrijf dat personeel verhuurt dat inzetbaar is in verschillende disciplines tijdens evenementen en feesten.

Slide-Connect-Total-Services
Slide-Connect-Total-Services
Slide-Connect-Total-Services
Slide-Connect-Total-Services
Toegangskaarten

Toegangskaarten

Toegangscontrole tijdens een feest uit handen geven? Dat vraagt om een professionele aanpak! Connect is een allround bedrijf dat personeel verhuurt dat inzetbaar is in verschillende disciplines tijdens evenementen en feesten. Zo kan het team van Connect de toegangscontrole tijdens evenementen verzorgen. Wij beschikken over de benodigde mensen en kennis om bij de ingang van uw evenement de tickets te controleren. Door onze professionele trainingen zijn wij bekend met de verschillende ticketsystemen. Graag zorgen wij ervoor dat alles, bij de ingang, zo soepel mogelijk verloopt.

Het eerste contact met evenementenbezoekers begint al bij de ingang. Een eerste indruk is dan ook belangrijk. Ons personeel is enthousiast, vriendelijk, eerlijk en geeft uw gasten een warm welkom. Wij zorgen voor het ervaren van gastvrijheid en maken van uw evenement een succes.

Connect Total Services logo
Connect Total Services
Slide-Connect-Total-Services

Copyright © 2019 Connect Total Services | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl

Terugbel verzoek